Klassisk och medicinsk massage och friskvård i Sollentuna sim- och sporthall

Hälsofrid är uppskattat för sina noggranna och omtänksamma massageterapeuter. Nu har vi öppnat praktik i Sollentuna sim- och sporthall. Ni hittar vår praktik en trappa ner i simhallen. Där erbjuder vår massageterapeut och friskvårdskonsulent Annika Forsberg klassisk massage, aromamassage och medicinsk massage också kallad idrottsmassage eller triggerpunktsmassage. Det är en djupverkande terapeutisk massage som lokaliserar eventuella skador, muskelsvaghet, stelhet och muskelknutor med hjälp av akupressur och triggerpunkter. Vi finns till för dig som har ont i ryggen, nackspärr och spända axlar eller du som bara vill ha en stunds avkoppling. Kom till oss om du vill vårda din kropp, både till det inre och yttre, om du behöver få hjälp med ryggskott, migrän, tinitus, hälsporre eller vill skämma bort dig själv.
Bokning görs bäst via vårt bokningssystem här på hemsidan. Du kan också ringa 070 734 13 47 för att nå Annika direkt.


Vi är medlemmar av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.Vår praktik i Sollentuna sim- och sporthallBoka tid - Boka i Sollentuna

Lär dig Tai Chi genom vår duktiga Shiatsu-massör Makiko. Läs mer om kurstillfällen och plats här: Nagaomitorget

Artikel Tema Hälsa

Så här års har många tunt i plånboken. Låt inte det hindra dig från att boka in den välbehövliga massagebehandlingen. Vi erbjuder nu betalning via Klarna. Du betalar via faktura eller väljer avbetalning. För att betala med Klarna följ anvisningarna när du bokar.

Köp presentkort Friskvårdschecken wellnet
Besöksadress:
Hälsofrid
Sollentuna Sim- och Sporthall
Stubbhagsvägen 2
192 51 Sollentuna
Kontakt:
Tel Sollentuna: 070 734 13 47
Tel Södermalm: 073 908 02 44
Tel Mattias: 073 965 52 13
Email: annika@halsofrid.se

Facebook