image03
Annika Forsberg, certifierad massör
Annika är utbildad till massör och friskvårdskonsulent på Jakobsbergs folkhögskola 2007. Certifierad av Branschrådet Svensk Massage. Några av hennes kunder har varit Karolinska Sjukhuset, MåBra Hälsa, Aktiv Kvinna, Sollentuna Sim o Sporthall.
image03
Hanna Persdotter, sjukgymnast och massageterapeut
Hanna Persdotter har 15 år bakom sig som sjukgymnast och massageterapeut. Hon dansar och sjunger gärna
image03
Makiko Kanno, certifierad klassisk och shiatsumassör
Makiko bjuder oss på en smak av fjärran östern. Hon är utbildad i klassik massage och shiatsu i Osaka, Japan. Hon är även Tai Shi-instruktör och håller egna kurser vid Mariatorget.
image03
Marianne
Marianne har lång erfarenhet som massör. Hon har arbetat och abetar på ett flertal stora företag. Hon är utbildad massageterapeut på naprapathögskolan och van att både behandla och ge mera skönmassage. Marianne har en bakgrund som dansare och tränar nu karate.

Massageterapeut, shiatsuterapeut på Södermalm och i Sollentuna

Massageterapeut Carina Ristholm är grundare av Hälsofrid. Hon har snabbt fått ett rykte om sig att kunna avhjälpa en rad med symtom som ischias, huvudvärk, tinitus och hälsporre. Hon har tagit fram egna tekniker som ger tydliga resultat. Hennes målsättning med företaget är att erbjuda bästa tänkbara behandlingar med en stor dos omsorg och personligt bemötande. Hälsofrid ger Södermalms och Sollentunas invånare tillgång till mycket duktiga terapeuter inom klassisk massage och medicinsk massage (idrottsmassage), osteopati, akupunktur, shiatsu och ekologisk hudvård. Hälsofrid är det självklara valet för stockholmaren som har ont i ryggen, stel nacke, huvudvärk, migrän arbetsskador eller bara är ute efter en stunds livgivande avslappning.

Utöver våra terapeuter jobbar även Mattias hos Hälsofrid med marknadsföring, kundkontakt och administration.
Lär dig Tai Chi genom vår duktiga Shiatsu-massör Makiko. Läs mer om kurstillfällen och plats här: Nagaomitorget

Artikel Tema Hälsa

Så här års har många tunt i plånboken. Låt inte det hindra dig från att boka in den välbehövliga massagebehandlingen. Vi erbjuder nu betalning via Klarna. Du betalar via faktura eller väljer avbetalning. För att betala med Klarna följ anvisningarna när du bokar.

Friskvårdschecken wellnet
Postadress:
Hälsofrid
Båtbyggargatan 13
120 70 Stockholm
Kontakt:
Tel Kundtjänst: 073 908 02 44
Email: info@halsofrid.se
Orgnr: 700129-0183
Öppettider
Mån och fre: 9:30 - 19:00.
Öppettiderna kan variera.
Se bokningskalender för tillgängliga tider.
Facebook