image03
Annika Forsberg, certifierad massör
Annika är utbildad till massör och friskvårdskonsulent på Jakobsbergs folkhögskola 2007. Certifierad av Branschrådet Svensk Massage. Några av hennes kunder har varit Karolinska Sjukhuset, MåBra Hälsa, Aktiv Kvinna, Sollentuna Sim o Sporthall.
image03
Edgar Esteves, osteopat och massör
Edgar har jobbat i 15 år som massör och osteopat. Osteopat arbetar på ett sätt som liknar naprapati, men mjukare metoder.
image03
Marianne
Marianne har lång erfarenhet som massör. Hon har arbetat och abetar på ett flertal stora företag. Hon är utbildad massageterapeut på naprapathögskolan och van att både behandla och ge mera skönmassage. Marianne har en bakgrund som dansare och tränar nu karate.

Massageterapeut, osteopat i Stockholm, Södermalm och i Sollentuna

Massageterapeut Carina Ristholm är grundare av Hälsofrid. Hon har snabbt fått ett rykte om sig att kunna avhjälpa en rad med symtom som ischias, huvudvärk, tinitus och hälsporre. Hon har tagit fram egna tekniker som ger tydliga resultat. Hennes målsättning med företaget är att erbjuda bästa tänkbara behandlingar med en stor dos omsorg och personligt bemötande. Hälsofrid ger Södermalms och Sollentunas invånare tillgång till mycket duktiga terapeuter inom klassisk massage och medicinsk massage (idrottsmassage), osteopati, akupunktur, shiatsu och ekologisk hudvård. Hälsofrid är det självklara valet för stockholmaren som har ont i ryggen, stel nacke, huvudvärk, migrän arbetsskador eller bara är ute efter en stunds livgivande avslappning.

Utöver våra terapeuter jobbar även Mattias hos Hälsofrid med marknadsföring, kundkontakt och administration.
Postadress:
Hälsofrid
Båtbyggargatan 13
120 70 Stockholm
Kontakt:
Tel Företagskontakt: 070 733 87 83
Tel Kliniken Sollentuna: 070 734 13 47
Email: info@halsofrid.se
Öppettider Sollentuna
Mån och fre: 9:30 - 19:00.
Öppettiderna kan variera.
Se bokningskalender för tillgängliga tider.
Facebook